A szállóvendégek számát megtöbbszöröző weboldalak titkai

A szállóvendégek számát megtöbbszöröző weboldalak titkai

Hogyan képes egy elektronikus eszköz megtöbbszörözni a szállóvendégek számát?

Természetesen ez egy komplex feladat, mind a szálláshely, mind a Web fejlesztő cég részéről egyaránt.

Az Internet manapság alapvető feltétele annak, hogy szálláshelyünk a maximális kihasználtsággal tudjon működni és biztosítsa számunkra az elvárt nagy bevételt.

Rengeteg rossz példát láthatunk.

Ezek leginkább vendég elhajtók, mint vendég megszerzők és nagyon sokféle létezik: a házilag barkácsolt, rossz példákat lemásolt, minden marketing és webes alapkövetelményeket nélkülöző (az egyedi trükkökről nem is beszélve) oldalak, melyek nem többek a postaládába bedobált rosszminőségű fekete-fehér reklámcéduláknál, amit mindenki kidobál. Ugyan így kattint tovább a potenciális vendégünk is a nem megfelelően elkészített oldalunkról.

Vagy, nagy szálloda láncokat másolva, a célpiacnak nem megfelelő szerkezetben, bonyolultan és nemegyszer méreg drágán, minden féle csilli- villi technológiával elkészített oldalak, ahol potenciális vendégünk csak bolyong, és nem látja a kivezető utat. Ne essen ezekbe a hibákba, gondoljon bele, ha csak minden harmadik látogatót riaszt el egy rossz weboldal, mekkora veszteség éri, havonta.

Ne dolgozzon kétszer, és ne költsön feleslegesen!

Áldani fogja előre látását a kezdeti nehézségek vállalásáért. A befektetett energia pedig többszörösen megtérül, mikor a bevételei ugrásszerűen megnövekednek.
Tudjon meg többet a SZÁLLÁSWEB termékről

Mi az, amit elvárhat a weboldalát készítőtől?
Milyen szempontoknak kell érvényesülnie a weboldal kialakítása során?

Miután megadta az alap információkat, Önnek a lehető legkevesebb munkával járjon, de mégis egy jól működő oldalt kapjon.
A látogató számára érdekes és új információk legyenek az oldalon, melyek meg győzik, hogy az Ön szálláshelyét kell választania és ezeket az információkat ne Önnek keljen felkutatnia.
Pontos, jól irányzott információk (= elégedett látogató = több vendég = több bevétel).
Egyedi, figyelemfelkeltő, de mégis a praktikus kereteken belül maradó grafikai megoldások és technológiák alkalmazása.
Látogató figyelmét megragadó grafika, ami kihangsúlyozza az elérendő kínálat előnyeit, gyors letöltési sebesség mellett. Az igényes grafika és a szálláshely között a látogató önkéntelenül párhuzamot von. Így a szálláshelyünkkel kapcsolatban egy bizalom alakul ki.
Könnyű tájékozódást biztosítson a látogató számára. (Webergonómia, korszerű weboldal navigációs eszközök alkalmazása.)
A potenciális vendég nem ütközik ellenállásba, biztonságban érzi magát az oldal használata közben és ezt a biztonságot, és jóérzést kivetíti a szállásadóra is. Ez is tovább növeli a bizalmat és erősíti, hogy meg kellene látogatnia Önöket.
Fejleszthető legyen, ha később új igények merülnek fel az oldallal kapcsolatban.
Mindig a saját és vendégeik igénye szerint fejleszthető marad az oldal, ez rugalmassá teszi az oldalukat, ami több vendéget vonz.
Saját igényei szerint választhassa meg, hogy saját maga, vagy webmesteren keresztül kívánja az oldal tartalmát megváltoztatni, frissíteni. Saját vagy alkalmazottai, idejéhez, ismereteihez igazítva.
Ingyenes weboldal népszerűsítő eszközök beépítése az oldal háttérprogramjaiba és szövegezésébe.
Megfeleljen az oldal kialakítása a jelenlegi legszélesebb körben használt böngészőtípusoknak (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), és az azokban esetleg kikapcsolt funkciókra biztosítson alternatívát, hogy az oldalunkon szereplő információk mindig megjelenhessenek.
Könnyű, monitoron való olvasáshoz készített szövegezés. Tudomásul kell venni, hogy a weboldalakon megjelenő szövegeket máshogy kell megírni, mint egy szerződést, egy szoftverleírást, vagy egy gyógyszer használati utasítását. Az Internet az egyszerű, jól megfogalmazott, egyértelmű szövegeknek kedvez.
A szövegezésnél fontos szempont a pásztázhatóság, a határozottan tagolt, témákra bontott több szinten felépülő szerkezet. A szövegezés szerkezete leginkább egy prezentációhoz kell, hogy hasonlatos legyen.
Korszerű webes technológiák és eszközök alkalmazása igény szerint.

A Visualnet Kft. SZÁLLÁSWEB terméke, mint automatizált vendégszállító eszköz.

Azon szállásadóknak ajánljuk, akik felismerték, hogy az idegenforgalom ma már nem működik az Internet nyújtotta lehetőségek kihasználása nélkül.

Tudjon meg többet a SZÁLLÁSWEB termékről
Keresés a Visualnet oldalain Gyorskeresés a Visualnet weboldalon
Szerezzen több látogatót weboldalára.
Mi megteremtjük a lehetőséget arra, hogy tudja értékesíteni termékét vagy szolgáltatását. Bővebben
utazom.hu szállásportál
Copyright (c) Visualnet Kft.
All rights reserved
Adatvédelem
Keresőoptimalizálás SEO | Főoldal | Rólunk | Szállásadóknak | Szolgáltatásaink | Tárhelyek | Referenciák | Hasznos | Kapcsolat |