Teljes körű weboldal kivitelezés! Mit is jelent ez? Miért jó ez Önnek?

Célunk, hogy weboldalának kialakítása ne gondot, hanem örömet jelentsen, mert a megoldandó feladatokat egy professzionális csapat veszi le a válláról (kitaláljuk, megszerkesztjük, kivitelezzük), azért, hogy ÖN az Interneten is sikeres legyen. Ha Ön szeretné olyan cégre bízni honlapjának elkészítését, felújítását, aki reális áron dolgozik, nagyon szép honlapokat készít és az Internet Marketing területén is sok tapasztalattal rendelkezik, akkor mi szívesen vállaljuk, cégének marketing szemléletű, hatékony, bevétel vagy ismertséget növelő weboldalának elkészítését! JÓL MŰKÖDŐ
WEBOLDALT SZERETNÉK

Hibák, és amire figyelnie kell

Céltalanság: Ha nincs konkrétan meghatározott elérendő cél, akkor a látogatók is csak bolyonganak az oldalunkon, és nem hozzák a számunkra fontos hasznokat.
"Csak" weboldal készítéssel nem lesznek látogatóink: mivel a weben a felhasználók saját maguk keresik meg a számunkra hasznos oldalakat, keresőkön, linkadatbázisokon keresztül, így ha ezekben nem vagyunk megtalálhatóak, akkor az elkészített webes felületet nem nézi senki sem. Így nagy valószínűséggel egy rossz hirdetési formaként: a nem működő marketing eszközök közé soroljuk be.
Oldal kezelhetősége, webergonómia: a felhasználó nem találja meg könnyen a számára fontos információkat. A eltúlzott grafikai felület esetén nagyon hosszú ideig tölti be a számítógép. Az Interneten a felhasználók türelmetlenek, így ha egy oldal hosszú ideig töltődik, akkor fogják magukat és kilépnek, továbbállnak, más oldalakat keresnek.
Optimalizálás keresőkre, megtalálhatóság: keresőmotorok a bonyolult, pl. flash alapú grafikák tartalmát nem tudják leindexelni, vagyis a rangsoroláskor nem tudják tartalmukat figyelembe venni. Tény: a felhasználók az első 10-20 találatnál többet ritkán néznek meg, így ha a bonyolult grafika miatt nem szerepelünk az első találati oldalakon, akkor nagy valószínűséggel senki sem talál ránk.
Kinek tetszik az Ön Weboldala? Sajnos a Weboldal készítőcégek nagy része Önnek tetsző weboldalt készít a helyett, hogy az Ön potenciális ügyfeleinek készítene tetszetős, jól felépített és hasznos információkkal telezsúfolt oldalt. Az biztos, hogy az előző egyszerűbb és kevesebb szaktudást igényel, de igazi hasznot a potenciális ügyfélnek tetsző oldal eredményezi Önnek.
Fölösleges pénzkidobás: lehet, hogy sok olcsó ajánlatot kap, vagy ismerőse is meg tudja csinálni (nagy önbizalommal)! De mi lesz holnap?

Számon tudja kérni, mikorra készül el az oldal és miért pont úgy?

Tisztában van a w3c szabvánnyal, táblamentességgel, website ergonómiával, megtudja, tenni, hogy az oldala a google -ban az első 10 között szerepeljen a találati listában?

Szerkeszteni tudja Ön a saját oldalát, vagy szerkeszti Önnek az oldalát, mint webmester?

Biztos, hogy hosszútávon a legolcsóbb a legolcsóbb? Nem érdemes egy optimumot keresni? Több ajánlatot bekérni, összehasonlítani, hogy később ne kerüljön sokkal többe?

Gondolja végig és döntsön okosan!

JÓL MŰKÖDŐ
WEBOLDALT SZERETNÉK

Mit takar a Visualnet Kft.-nél a teljes körű szolgáltatás?

Domain regisztráció

Tárhely szolgáltatás

Korszerű szabványok alkalmazása

Webmail (saját email szolgáltatás)

Egyedi grafika

Az Ön egyedi Weboldalához kapcsolt, saját szerkesztőségi felület.

Legkorszerűbb programozási nyelvek használata

Űrlapok, kérdőívek, stb. programozása

Széles az Ön oldalán használható alkalmazás paletta (fórum, programnaptár, stb.)

Marketing szemléletű oldalszerkezet kialakítása

Minden honlap alapeleme az optimalizálás keresőkre.

Regisztráció a legfontosabb keresőkbe, linkgyűjteményekbe.

Igény esetén folyamatos honlap karbantartás, tartalomfeltöltés

Látogatószám növelő kampányok tervezése kivitelezése.

Link kapcsolatnövelő kampányok

Internetes olcsó, reklámkampányok tervezése kivitelezése

Jól meghatározott végcél után többlépcsős megvalósítás lehetősége

Kedvező árak. Internet Marketing szemléletű, hatékony, és kézzelfogható eredményeket elérő honlapjának elkészítési költsége - annak bonyolultságától függően - körülbelül 100.000 és 800.000 forint között mozog. Pontos árat az Ön igényeinek felmérése után tudunk majd mondani.

Garancia! Ha az általunk elkészített weboldal nem hozza a megfelelőszámú látogatót oldalára úgy vállaljuk érte a felelőséget és visszafizetjük a teljes vételárat!

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az ingyenes igényfelméréssel előkészíthessük az együttműködésünket.

Kapcsolatfelvétel: uh.tenlausiv@agrav vagy 30/5604-375

Vagy

Ha Ön sikerorientált és nyereséges, Weboldalt szeretne kattintson ide!

JÓL MŰKÖDŐ
WEBOLDALT SZERETNÉK
Keresés a Visualnet oldalain Gyorskeresés a Visualnet weboldalon
Szerezzen több látogatót weboldalára.
Mi megteremtjük a lehetőséget arra, hogy tudja értékesíteni termékét vagy szolgáltatását. Bővebben
utazom.hu szállásportál
Copyright (c) Visualnet Kft.
All rights reserved
Adatvédelem
Keresőoptimalizálás SEO | Főoldal | Rólunk | Szállásadóknak | Szolgáltatásaink | Tárhelyek | Referenciák | Hasznos | Kapcsolat |